Vragenuur dinsdag 24 maart

Tijdens het vragenuur van dinsdag 24 maart stellen Kamerleden vragen over injectienaalden, asielzoekers, salarissen van bankdirecteuren en door Ster geweigerde BNR-spotjes.

  • Lea Bouwmeester (PvdA) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, bij afwezigheid van de minister, over lekkende lijm uit injectienaalden (Eenvandaag.nl, 23 maart 2015)
  • Sietse Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Aantal asielzoekers EU groeit sterk’ (ANP, 20 maart 2015)
  • Arnold Merkies (SP) aan de minister van Financiën over enorme verhogingen van directiesalarissen bij banken (Nrc.nl, 19 maart 2015 en Bnr.nl, 20 maart 2015)
  • Ton Elias (VVD) aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het categorisch weigeren van BNR-reclames voor televisie door de STER (BNR Nieuwsradio, 24 maart 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.