Vragenuur dinsdag 21 april

Tijdens het vragenuur van dinsdag 21 april 2015 stellen Kamerleden vragen over de herdenking van de Armeense genocide, over het afluisteren van advocaten, over pgb's, over de NAM en over sloop van huizen in het aardbevingsgebied.

  • Arie Slob (ChristenUnie) aan de minister van Defensie, bij afwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, over de herdenking van de Armeense genocide komende vrijdag 24 april in Assen en Almelo (Faon.nl)
  • Wassila Hachchi (D66) aan de minister van Defensie over het bericht ‘Advocaten verontrust na brief over MIVD’ (Volkskrant.nl, 17 april 2015)
  • Renske Leijten (SP) aan staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de reconstructie over hoe het fout ging met de uitbetaling van pgb's bij de Sociale Verzekeringsbank (vooraankondiging AD twitter, 17 april 2015)
  • Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) aan de minister van Economische Zaken over het bericht dat de Nederlandse Staat meebetaalt aan de schade van een privaat bedrijf, de NAM, tegen alle uitspraken van de minister in (Twitter Sikkom, 18 april 2015)
  • Jan Vos (PvdA) aan de minister van Economische Zaken over het bericht ‘Meer huizen in aardbevingsgebied worden bedreigd met sloop’ (RTV Noord, 19 april 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.