Vragenuur dinsdag 17 november

Tijdens het vragenuur van dinsdag 17 november stellen Kamerleden vragen over de uitzetting van een Nederlandse journalist uit Marokko, de innovatiebox mkb en over een experiment met de levenseindepil.

  • Sjoerd Sjoerdsma (D66) aan de viceminister-president, bij afwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, over de uitzetting van een Nederlandse journalist uit Marokko (Twitter, 16 november 2015)
  • Agnes Mulder (CDA) aan de minister van Economische Zaken over het bericht ‘Innovatiebox baat mkb niet’ (Trouw, 14 november 2015)
  • Linda Voortman (GroenLinks) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, bij afwezigheid van de minister, over het bericht ‘NVVE wil experiment met levenseindepil’ (Nos.nl, 13 november 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.