Vragenuur dinsdag 13 oktober

Tijdens het vragenuur van dinsdag 13 oktober stellen Kamerleden vragen over een mol bij de recherche, over drugs tijdens festivals, over topinkomens in de zorg, over het banenplan en over opsluiting van zwangere vrouwen bij wanbetalen.

Mondelinge vragen

  • Gert-Jan Segers (ChristenUnie) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht dat er jarenlang een mol bij de recherche informatie over opsporing aan de onderwereld heeft doorgespeeld (NRC next, 9 oktober 2015)
  • Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het drugsgedoogbeleid van de gemeente Amsterdam tijdens festivals zoals het Amsterdam Dance Festival (Radio1, 12 oktober 2015)
  • John Kerstens (PvdA) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht ‘Rotterdam straft topinkomens in de zorg’ (Ad.nl, 9 oktober 2015)
  • Fatma Koşer Kaya (D66) aan de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht ‘Banenplan loopt vast door regels’ (AD, 13 oktober 2015)
  • Nine Kooiman (SP) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Politievakbond keurt opsluiting zwangere vrouwen voor wanbetalen af’ (Nu.nl, 9 oktober 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via de livestream op deze website.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.