Vragenuur dinsdag 13 januari

Tijdens het vragenuur van dinsdag 13 januari stellen Kamerleden vragen over een bloedbad in Nigeria, over onvrede op Bonaire, over valse kentekens en over het hacken van het twitteraccount van de US Central Command door IS(-sympathisanten).

Vragen

  • Kees van der Staaij (SGP) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het bloedbad dat is aangericht door Boko Haram in de Nigeriaanse grensplaats Baga (Nederlands Dagblad, 12 januari 2015)
  • Roelof van Laar (PvdA) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over de onvrede op Bonaire over de keuzes van de Rijksoverheid (naar aanleiding van een werkbezoek van een delegatie van leden van de Eerste en Tweede Kamer)
  • Peter Oskam (CDA) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ā€˜40.000 valse kentekens op auto'sā€™ (Telegraaf.nl, 12 januari 2015)
  • Han ten Broeke (VVD) aan de minister van Defensie over het bericht dat het twitteraccount (@CENTCOM) van de US Central Command is gehackt door IS(-sympathisanten) (BBC.com, 12 januari 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur te volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.