Vragenuur dinsdag 10 november

Tijdens het vragenuur van dinsdag 10 november stellen Kamerleden vragen over bijstand in natura, over Syrische oorlogsmisdadigers, over de brand bij Chemelot en over vluchtende inwoners van Burundi.

  • Sadet Karabulut (SP) aan de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht dat er binnen de coalitie wordt nagedacht over het verlenen van bijstand in natura voor alle bijstandsgerechtigden (Rtlnieuws.nl, 9 november 2015)

  • Sietse Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘IS-beul is hier veilig’ (Telegraaf, 7 november 2015)

  • Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over het incident bij Chemelot (Rtlnieuws.nl, 9 november 2015)

  • Roelof van Laar (PvdA) aan de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking over het bericht ‘Inwoners Burundi vluchten voor oplaaiend geweld’ (Nu.nl, 8 november 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.