Vragenuur dinsdag 1 december

Tijdens het vragenuur van dinsdag 1 december stellen Kamerleden vragen over de top tussen de EU en Turkije, over uitspraken van de rector van de Islamitische Universiteit, over het bericht dat Saudi-Arabië een massale onthoofding plant en over een vergunningensysteem voor wietteelt.

  • Joël Voordewind (ChristenUnie) aan de minister-president over de uitkomsten van de EU-Turkije-top (Trouw.nl, 29 november 2015)
  • Pieter Duisenberg (VVD) aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over uitspraken van de rector van de Islamitische Universiteit (Twitter, 28 november 2015)
  • Sjoerd Sjoerdsma (D66) aan de minister van Defensie, bij afwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, over het bericht ‘Saudi-Arabië plant massale onthoofding’ (Telegraaf, 27 november 2015)
  • Marith Volp (PvdA) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Advies aan VNG: vergunningssysteem voor wietteelt’ (Nos.nl, 30 november 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.