Tijdstip persconferentie Voorzitter van de Tweede Kamer na overleg met de lijsttrekkers

De Voorzitter van de Tweede Kamer, Vera Bergkamp, legt een persverklaring af naar aanleiding van de bijeenkomst met de volgens de voorlopige uitslag gekozen lijsttrekkers. Die persverklaring vindt plaats om 11:25 uur in de Schrijfkamer van de Tweede Kamer. De bijeenkomst is live te volgen via de livestream van de Tweede Kamer: Livestream: Actualiteitenkanaal | Tweede Kamer der Staten-Generaal en via de app Debat Direct.

Op de website van de Tweede Kamer vindt u meer informatie over het verloop van de formatie: Verkiezingen 2023: volg het hier | Tweede Kamer der Staten-Generaal

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

De aanmeldtermijn voor dit persmoment is gesloten en de accreditaties voor deze persverklaring zijn reeds toegekend.

Livestream
De persverklaring wordt gestreamd via de website van de Tweede Kamer: https://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/livedebat/actualiteitenkanaal en de app Debat Direct.

Downloaden beelden in hoge resolutie
De beelden van de persverklaring zijn in hoge resolutie te downloaden via Kamerbeelden. Een account aanvragen kan via https://debatdirect.tweedekamer.nl/kamerbeelden.

Foto’s beschikbaar
Daarnaast stelt de Tweede Kamer foto’s beschikbaar via: https://www.tweedekamer.nl/contact-en-bezoek/persinformatie/beeldbank; deze foto’s mogen door redacties rechtenvrij worden gebruikt.

Met vragen kunt u contact opnemen met de Stafdienst Communicatie van de Tweede Kamer, via 070-3183003 of persvoorlichting@tweedekamer.nl.