Vragenuur dinsdag 8 december

Tijdens het vragenuur van dinsdag 8 december stellen Kamerleden vragen over geroofde kunst in Oekraïne, schadelijke dieselrook, homoseksuele vluchtelingen en de ov-chipkaart.

  • Harry van Bommel (SP) aan de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, bij afwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, over uit Nederland geroofde kunst in Oekraïne (Telegraaf, 7 december 2015)
  • Grace Tanamal (PvdA) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht dat dieselrook schadelijker is voor werknemers dan gedacht (Monitor, 6 december 2015)
  • Jasper van Dijk (SP) aan de minister van Veiligheid en Justitie, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over het bericht dat Amsterdam homoseksuele vluchtelingen apart opvangt (Parool.nl, 4 december 2015)
  • Barry Madlener (PVV) aan de minister van Infrastructuur en Milieu, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over het bericht ‘Massaal protest tegen dure ov-chipkaart (Rtlnieuws.nl, 8 december 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.