Vragenuur dinsdag 22 maart

Tijdens het vragenuur van dinsdag 22 maart stellen Kamerleden vragen over hypotheken voor oudere huizenbezitters, subsidies rond het Oekraïnereferendum en luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten.

Om 14.00 uur, direct vóór het mondelinge vragenuur, stond de Tweede Kamer stil bij de aanslagen in de Belgische hoofdstad Brussel.

Mondelinge vragen

  • Roald van der Linde (VVD) aan de minister voor Wonen en Rijksdienst over het bericht ‘Oudere huizenbezitter betaalt voor risico's die er niet zijn’ (Nos.nl, 18 maart 2016)
  • Mustafa Amhaouch (CDA) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht ‘Subsidies klakkeloos verstrekt’ (Telegraaf.nl, 18 maart 2016)
  • Salima Belhaj (D66) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over het bericht ‘Vakbonden in actie tegen Emirates, Qatar en Etihad’ (Haarlemsdagblad.nl, 18 maart 2016)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de selectie van vragen voor het vragenuur wordt gemaakt.