Het vragenuur van dinsdag 22 oktober

Het vragenuur van dinsdag 22 oktober gaat over de volgende onderwerpen: Noord-Koreaanse soldaten naar Rusland, het bewaren van gegevens door de politie en de stijging van de postzegelprijs.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Derk Boswijk (CDA) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het bericht ‘N. Korea decides to send around 10,000 soldiers to support Russia in Ukraine war’ (M-en.yna.co.kr, 18 oktober 2024
  • Doğukan Ergin (DENK) aan de minister van Justitie en Veiligheid over het bericht ‘De politie bewaart alles, van iedereen, altijd. Dat is in strijd met de wet’ (Ftm.nl, 16 oktober 2024)
  • Joris Thijssen (GroenLinks-PvdA) aan de minister van Economische Zaken over het bericht ‘PostNL komt opnieuw met stijging: postzegel vanaf januari duurder’ (Nos.nl, 21 oktober 2024)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.