E-mailprocedure : Voorstel om het commissiedebat Circulaire economie te verplaatsen naar donderdag 19 december 2024

De vergadering is geweest

19 september 2024
16:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,

Tijdens de procedurevergadering van 11 september jl. is besloten naar een alternatieve datum te zoeken voor het commissiedebat Circulaire economie op 2 oktober a.s. van 13.30 uur tot 17.30 uur en deze datum aan de commissie voor te leggen, alvorens te besluiten om het debat al dan niet uit te stellen. Dit omdat de staatssecretaris van Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst vanwege de Algemene Financiële Beschouwingen verhinderd is op de oorspronkelijke datum van dit debat. Eerder besloot de commissie het commissiedebat Circulaire Economie te willen voeren met de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, de minister van Economische Zaken en de staatssecretaris van Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst. 

Het commissiedebat zou kunnen plaatsvinden op donderdag 19 december a.s. van 10.00 tot 14.30 uur (incl. lunchpauze) in aanwezigheid van de drie bovengenoemde bewindspersonen. Uw commissievoorzitter stelt voor het commissiedebat te verplaatsen naar 19 december a.s.. 

U wordt verzocht om uiterlijk donderdag 19 september a.s. om 16.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.

Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*

Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel om het commissiedebat Circulaire economie te verplaatsen naar donderdag 19 december 2024

    Te behandelen:

    Loading data