Procedurevergadering : Extra procedurevergadering Infrastructuur en Milieu (groslijst controversieel verklaren) (verplaatst naar 30 maart te 10.15 uur)

De vergadering is verplaatst

29 maart 2017
10:15 - 11:45 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Dit betreft een bijzondere procedurevergadering, die volledig gewijd is aan het eventueel "controversieel verklaren" van zaken. Op deze agenda treft u daartoe aan een zogenoemde groslijst van bij uw commissie aanhangige wetsvoorstellen, notities en brieven van de regering en van geplande overleggen.

De commissie kan namelijk aan de plenaire vergadering voorstellen om een of meer zaken uit deze lijst niet verder te behandelen met het demissionaire kabinet. Over het al dan niet controversieel verklaren van een zaak wordt op de gebruikelijke manier in de procedurevergadering besloten (dus bij meerderheid van de aanwezige leden).

Nadat de commissie heeft bepaald welke zaken volgens haar als controversieel moeten worden aangemerkt, worden deze op een verzamellijst geplaatst die plenair zal worden behandeld.

Het eventueel annuleren of opschorten van geplande commissieactiviteiten behoort tot de competentie van de commissie zelf. Die zullen dus niet op de verzamellijst worden opgenomen.
 

Bijlage