Gesprek : Besloten bijeenkomst met Nederlandse Europarlementariërs en leden van de vaste commissie voor Europese Zaken (zaal is gewijzigd naar de Den Uylzaal)

De vergadering is geweest

28 juni 2012
16:00 - 17:30 uur
Locatie: Den Uylzaal (A201)
Commissie: Europese Zaken

Van de zijde van de Nederlandse leden van het Europees Parlement hebben zich aangemeld:

Sophie in ’t Veld (D66),
Marije Cornelissen (GL),
Judith Sargentini (GL) en
Wim van de Camp (CDA).

Bijlage

Deelnemers

  • H.J. Ormel (CDA)
  • Voorzitter
    R.W. Knops (CDA)
  • W. Hachchi (D66)
  • A. El Fassed (GroenLinks)

Agendapunten

  1. 1

    Besloten bijeenkomst op 28 juni 2012 met Nederlandse Europarlementariërs en leden van de vaste commissie voor Europese Zaken

    In de procedurevergadering van de vaste commissie voor Europese Zaken d.d. 29 maart 2012 is er besloten om in aanvulling op de bestaande samenwerking tweemaal per jaar een overleg te plannen tussen de Europawoordvoerders in de Kamer en de Nederlandse leden van het Europees Parlement. Deze bijeenkomst zou, naast een nader persoonlijke kennismaking, gebruikt kunnen worden om onderling informatie en standpunten uit te wisselen over voor Nederland prioritaire EU-dossiers, waaronder de EU-prioriteiten van de Kamer, en meer in het algemeen  over het Europese onderhandelings- en besluitvormingsproces. 

     

    U wordt uitgenodigd voor een eerste overleg op 28 juni 2012 van 16.00 tot 17.30 uur in de Tweede Kamer. De Nederlandse Europarlementariërs zijn reeds in een persoonlijk schrijven uitgenodigd voor deze bijeenkomst en van deze zijde hebben zich aangemeld: Lambert van Nistelrooij (CDA), Sophie in 't Veld (D66), Marije Cornelissen (GL), Judith Sargentini (GL) en Dennis de Jong (SP).  

    Onder voorbehoud van de Kameragenda hebben de volgende leden van de vaste commissie voor Europese Zaken zich aangemeld: Raymond Knops (voorzitter), Harry van Bommel (SP), Klaas Dijkhoff (VVD), Henk Jan Ormel (CDA) en Kees van der Staaij (SGP). Mogelijk zal Nebahat Albayrak (PvdA) ook deelnemen aan dit gesprek.
     

     

     

     

     

    Te behandelen:

    Loading data