Agendapunten

  1. 1

    Definitieve vaststelling deelnemerslijst rondetafelgesprek inzake beleidsbrief stelselwijziging Jeugd

    Besluit:

    Ter voorbereiding op de behandeling van de beleidsbrief stelselwijziging jeugd “Geen kind buiten spel” in het wetgevingsoverleg Jeugdzorg d.d. 19 december a.s. zal op een Kamerdag een rondetafelgesprek worden gehouden, verdeeld over 2 blokken van 1 uur (blok I: beroepsverenigingen, blok II: professionals). Centrale vraagstelling: de stelselherziening bezien vanuit het perspectief van de beroepsverenigingen en van de professionals/werkers (kansen en bedreigingen)

    Een overzicht van uit te nodigen personen/organisaties waartoe besloten is, is raadpleegbaar in Parlis (alleen voor leden) op het tabblad documenten van de activiteit (zie bij ongeplande activiteiten).  

  2. 2

    Informeren inzake Kaderbrief

    Ten behoeve van het Algemeen Overleg Jeugdzorginstelling Zorggroep Zonnehuizen d.d. 23 november a.s. worden de commissieleden geattendeerd op de Kaderbrief van de minister VWS d.d. 27 april 2011 (32620, nr. 10) inzake Waarborgen voor continuïteit van zorg en de samenhang tussen cruciale zorg, basiszorg en acute zorg. Deze brief kan desgewenst als achtergrondinformatie dienen bij het algemeen overleg.
     

  3. 3

    Definitieve vaststelling deelnemerslijst rondetafelgesprek

    1. Vraagstelling: toegevoegde waarde van het wetsvoorstel, welke obstakels resteren, positieve/negatieve kanten van het wetsvoorstel en de complexiteit daarvan

    2. Opzet: een RTG op een maandag of een vrijdag indien op een Kamerdag niet mogelijk blijkt vanwege gebrek aan vergaderruimte. Er wordt geen verslag gemaakt.

    3. Deelnemers(zie bijlage/tabblad documenten van deze activiteit): conform voorstel. Verzocht zal worden vooraf een positionpaper (1 A-4) toe te zenden

    4. Duur: 3 uur