Bijlage : Beslisnota bij Kamerbrief over reactie op de gewijzigde motie van het lid Van der Plas over de wettekst in de wijziging van de Warenwet en de Tabaks- en rookwarenwet nalezen zodat rauwe melk als product niet geassocieerd wordt met een direct gevaar en/of risicovolle activiteiten voor de gezondheid en veiligheid van de mens (t.v.v. 36503-10)

Download

Gerelateerde documenten

Hieronder kunt u documenten vinden die zijn gerelateerd aan moties. Gerelateerde documenten zijn brieven van de regering waarin een verwijzing staat naar (de uitwerking van) de motie.

Motie (gewijzigd/nader)

36503-12 Gewijzigde motie van het lid Van der Plas over de wettekst in de wijziging van de Warenwet en de Tabaks- en rookwarenwet nalezen zodat rauwe melk als product niet geassocieerd wordt met een direct gevaar en/of risicovolle activiteiten voor de gezondheid en veiligheid van de mens (t.v.v. 36503-10)

Indiener C.A.M. van der Plas, Tweede Kamerlid

Brief regering

36503-11 Reactie op de gewijzigde motie van het lid Van der Plas over de wettekst in de wijziging van de Warenwet en de Tabaks- en rookwarenwet nalezen zodat rauwe melk als product niet geassocieerd wordt met een direct gevaar en/of risicovolle activiteiten voor de gezondheid en veiligheid van de mens (t.v.v. 36503-10)

Indiener V.P.G. Karremans, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Motie

36503-10 Motie van het lid Van der Plas over de Wijziging van de Warenwet en de Tabaks- en rookwarenwet zodanig aanpassen dat rauwe melk niet meer geassocieerd wordt met een direct gevaar voor de gezondheid en veiligheid van de mens

Indiener C.A.M. van der Plas, Tweede Kamerlid