Te behandelen zaken
-
1
Derde Monitor Voedselverspilling in Nederland
Loading data -
2
Verslag internationale conferentie NO MORE FOOD TO WASTE, 16-19 juni 2015
Loading data -
3
Reactie op de motie van de leden Schouten en Grashoff inzake de tijdsduur van ongekoelde presentatie van levensmiddelen
Loading data -
4
Publicatie Monitor Duurzaam Voedsel 2014
Loading data -
5
Voedselagenda voor veilig, gezond en duurzaam voedsel
Loading data -
6
Nieuwe Nationale Strategie GMO groente en fruit
Loading data -
7
Antwoorden op vragen van de commissie over de kabinetsreactie op het WRR-rapport ‘Naar een voedselbeleid’
Loading data -
8
Rapporten voedselverspilling
Loading data -
9
Toekomstbestendige Agrofood Export
Loading data -
10
Jong Leren Eten
Loading data -
11
Uitkomsten ordening duurzaamheidskeurmerken voor voedsel
Loading data -
12
Publicatie Monitor Duurzaam Voedsel 2015
Loading data -
13
Transparantie in de voedselketen
Loading data -
14
Voortgang Voedselagenda voor veilig, gezond en duurzaam voedsel
Loading data -
15
Transparantie voedselketen
Loading data -
16
Rapporten Nederlandse handel in agrarische producten (Wageningen Economic Research) en Richting een toekomstbestendige agribusiness (CBS)
Loading data -
17
Stand van zaken Nationaal Actieplan Groenten en Fruit
Loading data -
18
Transparantie in de voedselketen
Loading data -
19
Slotverklaring Nationale Voedseltop op 26 januari 2017
Loading data -
20
Rapporten over voedselverspilling in Nederland
Loading data -
21
Publicatie Monitor Duurzaam Voedsel 2016
Loading data -
22
Reactie op verzoek commissie inzake de 'Voedselvisie naar een gezond en duurzaam voedselsysteem in 2030' van Stichting Natuur & Milieu
Loading data -
23
Agenda Taskforce Circular Economy in Food
Loading data -
24
Accenten in het voedselbeleid voor de komende jaren
Loading data -
25
Reactie op verzoek commissie inzake het artikel 'Minder vlees eten om klimaat te redden berust op misverstand'
Loading data -
26
Reactie op het verzoek van het lid Ouwehand, gedaan tijdens de Regeling van werkzaamheden van 17 april 2018, over het bericht dat CE Delft heeft berekend dat de werkelijke kosten van vlees veel hoger liggen dan de prijs die de consument ervoor betaalt
Loading data