E-mailprocedure : Verzoek voor een technische briefing over de begrotingsonderdelen Caribisch Nederland van andere begrotingen dan Koninkrijksrelaties

De vergadering is geweest

3 oktober 2024
16:00 uur
Aan de leden van de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties

Geachte leden,
 
Hierbij leg ik u het voorstel voor van het lid White (GroenLinks-PvdA), mede namens de leden Bruyning (NSC), Bamenga (D66) en De Vries (VVD) om een technische briefing te organiseren over de begrotingsonderdelen Caribisch Nederland van andere begrotingen dan Koninkrijksrelaties, met als specifieke aandachtspunten:
  • De begrotingsverantwoordelijkheid van de diverse ministeries jegens Caribisch Nederland.
  • De coördinerende verantwoordelijkheid van Koninkrijksrelaties.
  • Welke beleidsterreinen betreft het, wat zijn de beleidsdoelen, hoe is de financiering geregeld, hoe (indien relevant) gaat dat in Europees Nederland?
  • Waar vind je wat in de diverse begrotingen?
 
Deze briefing zal verzorgd worden door de commissiestaf. De briefing kan plaatsvinden op woensdag 16 oktober 2024 13.30-14.30 uur (direct aansluitend op de procedurevergadering).
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen donderdag 3 oktober 16.00 uur of u, namens uw fractie, instemt met dit voorstel, via een reply all op dit bericht.
 
Met vriendelijke groet,
Eva Meijers
Commissiegriffier
Buitenlandse Handel en Ontwikkelingshulp
& Koninkrijksrelaties
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek voor e-mailprocedure voor een technische briefing in aanloop naar de KR-begroting over de begrotingsonderdelen Caribisch Nederland van andere begrotingen dan Koninkrijksrelaties

    Te behandelen:

    Loading data