E-mailprocedure : Voorstel van de leden Aartsen (VVD) en Patijn (GroenLinks-PvdA) inzake het programma voor het rondetafelgesprek Opheffen handhavingsmoratorium

De vergadering is geweest

10 juli 2024
10:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissies voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Tijdens de procedurevergadering van 2 juli jl. heeft de commissie besloten een rondetafelgesprek te organiseren over het opheffen van het handhavingsmoratorium Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA). De voorbereidingsgroep, bestaande uit de leden Aartsen (VVD) en Patijn (GroenLinks-PvdA), stelt bijgevoegd programma voor (zie bijlage). Conform besluitvorming in de procedurevergadering van 2 juli jl., wordt dit programma per e-mailprocedure aan u voorgelegd.
 
Graag verneem ik uiterlijk woensdag 10 juli as. om 10:00 uur of u met het programma kunt instemmen. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.* Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
----------
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
In reactie op onderstaande e-mailprocedure met een verzoek van de leden Aartsen (VVD) en Patijn (GroenLinks-PvdA) om het programma voor het rondetafelgesprek Opheffen handhavingsmoratorium Wet DBA, te houden op 5 september 2024, vast te stellen, is als volgt gereageerd: 
  • De fracties van PVV, BBB, ChristenUnie, en SGP steunen het verzoek;
  • Van de overige fracties is geen reactie ontvangen. 
Dit betekent dat er een meerderheid is voor dit verzoek. Het programma van het rondetafelgesprek is hiermee vastgesteld.
 

Bijlage