E-mailprocedure : Verzoek van het lid Van Houwelingen om een rondetafelgesprek te organiseren over de oorlog in Oekraïne

De vergadering is geweest

2 juli 2024
14:00 uur
Aan de (plv.) leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
 
Geachte leden,
 
In reactie op onderstaande e-mailprocedure heeft één fractie gereageerd: het lid Vermeer van de BBB-fractie heeft laten weten het verzoek van de heer Van Houwelingen niet te steunen. Van de overige fracties zijn geen reacties ontvangen. Daarmee is er geen meerderheid voor het verzoek van de heer Van Houwelingen om een rondetafelgesprek te organiseren over de oorlog in Oekraïne.
 
Met vriendelijke groet,
 
Arjen Westerhoff
griffier
Vaste Kamercommissie voor  Buitenlandse Zaken


Aan de (plv.) leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
 
Geachte leden,
 
Het lid Van Houwelingen verzoekt uw commissie om in te stemmen met een voorstel voor het houden van een rondetafelgesprek over de oorlog in Oekraïne – zie voor de precieze formulering van zijn verzoek de e-mail hieronder.
 
U wordt verzocht om uiterlijk dinsdag 2 juli om 14.00 uur via een ‘reply all’ aan te geven of uw fractie dit verzoek steunt. Kort na sluiting van deze e-mailprocedure*, zal ik u informeren over de uitkomst daarvan.
 
Indien een meerderheid van uw commissie het verzoek steunt, zal geprobeerd worden om het rondetafelgesprek in september te plannen.
 
Met vriendelijke groet,
Arjen Westerhoff
griffier van de commissie voor Buitenlandse Zaken/clerk committee on Foreign Affairs