E-mailprocedure : Voorstel van de leden Kostic (PvdD) en Gabriëls (GL-PvdA) inzake een technische briefing Tata Steel door externe deskundigen te organiseren

De vergadering is geweest

8 maart 2024
16:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Tijdens de procedurevergadering van 28 februari jl. is naar aanleiding van het voorstel van het lid Kostic (PvdD) om een technische briefing door externe experts te organiseren over de juridische mogelijkheden om de gezondheid van omwonenden van Tata Steel beter te beschermen, besloten om een voorbereidingsgroep in te stellen om hiervoor een programmavoorstel uit te werken. Bijgevoegd vindt u het uitgewerkte programmavoorstel van de voorbereidingsgroep, bestaande uit de leden Gabriëls (GL-PvdA) en Kostic (PvdD). In dit programmavoorstel vindt u de namen van de uit te nodigen deskundigen en een nadere duiding van de vraagstelling voor deze briefing.
 
Er is inmiddels onder voorbehoud contact gelegd met de beoogde genodigden en er is zicht op hun deelname aan de briefing. Deze briefing zou, ter voorbereiding op het commissiedebat Externe veiligheid op 21 maart 2024 en het nog te plannen plenaire debat over het OVV-rapport Industrie en omwonenden, kunnen plaatsvinden op donderdag 14 maart 2024 van 12.45 tot 14.15 uur.
 
U wordt verzocht om uiterlijk MORGEN 8 maart a.s. om 16.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven:
 
1) of u instemt met het organiseren van deze briefing met de in het programmavoorstel genoemde deskundigen; en
2) of u zich hiervoor aanmeldt.*
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.**
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Kostic (PvdD) en Gabriëls (GL-PvdA) inzake een technische briefing Tata Steel door externe deskundigen te organiseren

    Te behandelen:

    Loading data