E-mailprocedure : Verzoek Palestijnse Missie in Nederland voor een gesprek met de minister van Buitenlandse Zaken van de Palestijnse Autoriteit op 25 oktober om 17.30 uur

De vergadering is geweest

24 oktober 2023
17:00 uur
UITKOMST:

Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken,
 
Op onderstaande e-mailprocedure inzake het verzoek van de Palestijnse Missie in Nederland voor een (besloten) gesprek met de heer Riad Malki, minister van Buitenlandse Zaken van de Palestijnse Autoriteit, op woensdag 25 oktober a.s. (morgen) om 17.30 uur, is als volgt gereageerd:
 
  • De fracties van VVD, D66, CDA, PvdA, SP, GroenLinks, DENK en SGP steunen het verzoek;
  • Van de overige fracties is geen reactie ontvangen.
 
Dat betekent dat er een meerderheid is voor het verzoek en dat het gesprek morgen 25 oktober van 17.30 tot 18.30 uur zal worden ingepland.
 
U kunt zich aanmelden voor deelname aan deze activiteit via een reply op deze mail. De leden Sjoerdsma (D66) en Amhaouch (CDA) hebben in hun reactie reeds aangegeven te zullen deelnemen. U ontvangt nog een convocatie van deze activiteit.
_________________________-


Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken,
 
Onderstaand treft u een verzoek van de Palestijnse Missie in Nederland voor een (besloten) gesprek met de heer Riad Malki, minister van Buitenlandse Zaken van de Palestijnse Autoriteit, op woensdag 25 oktober a.s. (morgen) om 17.30 uur.
 
Aangezien de eerstvolgende procedurevergadering op 26 oktober plaatsvindt, wordt dit verzoek via e-mailprocedure aan u voorgelegd.
 
U wordt verzocht om uiterlijk vandaag 24 oktober om 17.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit verzoek en zo ja, of u aanwezig kunt zijn bij deze activiteit. Spoedig daarna zal ik u informeren of het verzoek wordt gehonoreerd.*

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om een gesprek 25 oktober tussen de Commissie Buitenlandse Zaken en de Palestijnse Minister van Buitenlandse Zaken