E-mailprocedure : Plannen wetgevingsoverleg suppletoire begroting samenhangende met de Miljoenennota d.d. 16 oktober 2023

De vergadering is geweest

10 oktober 2023
13:00 uur
Aan de leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

Geachte leden,
 
Vrijdag 29 september heeft de Kamer de antwoorden van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op de feitelijke vragen over de Wijziging van de begrotingsstaat van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (XVII) voor het jaar 2023 (wijziging samenhangende met Miljoenennota) ontvangen. De fracties van PvdA en GroenLinks hebben daarop bij de griffie plenair te kennen gegeven dit stuk te willen onthameren door zich in te schrijven voor spreektijd voor de plenaire behandeling. Hiertoe heeft iedere fractie het recht, aangezien het wetgeving betreft.
 
Gezien de zeer korte tijd tot het verkiezingsreces, de hoeveelheid onderwerpen op de plenaire agenda, en de agenda van de minister, die een aantal buitenlandse reizen gepland heeft staan, is het redelijkerwijs niet mogelijk om het debat plenair in te plannen. Daarom wordt voorgesteld dit debat in te plannen als een wetgevingsoverleg op maandag 16 oktober 17.30-19.30 uur.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen dinsdag 10 oktober 13.00 uur of u, namens uw fractie, instemt met het inplannen van het WGO op 16 oktober, via een reply all op dit bericht. Ik verzoek u hierbij tevens aan te geven of u voornemens bent deel te nemen aan dit WGO en zo ja, hoeveel spreektijd u wenst.
 
Met vriendelijke groet,
Eva Meijers
Commissiegriffier
Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
& Koninkrijksrelaties
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel inplannen WGO suppletoire begroting samenhangende met de Miljoenennota d.d. 16 oktober 2023

    Te behandelen:

    Loading data