E-mailprocedure : Verzoek lid Minhas (VVD) om de staatssecretaris te verzoeken de beantwoording van het SO Voorgenomen Hoofdrailnetconcessie en plan B (inbreng geleverd op 29 juni 2023) zo spoedig mogelijk aan de Kamer te doen toekomen.

De vergadering is geweest

21 september 2023
13:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Minhas (VVD) stelt voor om de staatssecretaris van IenW te verzoeken de beantwoording van het schriftelijk overleg Voorgenomen Hoofdrailnetconcessie en plan B (inbreng geleverd op 29 juni 2023) zo spoedig mogelijk aan de Kamer te doen toekomen ten behoeve van een zorgvuldige voorbereiding van het commissiedebat HRN-concessie op dinsdag 26 september a.s..
 
Bij het verzoek zal de staatssecretaris worden herinnerd aan de commissiebrief die haar op 31 mei jl. is toegezonden waarin zij wordt verzocht de stukken aangaande de nieuwe HRN-concessie tijdig aan de Kamer toe te zenden (uiterlijk een week voorafgaand aan het commissiedebat).
 
U wordt verzocht om uiterlijk VANDAAG (21 september) om 13.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Janne Rijkers

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel Minhas (VVD) om reactie op schriftelijk overleg Voorgenomen Hoofdrailnetconcessie en plan B

    Te behandelen:

    Loading data