E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Agema (PVV) om een SO over te houden over de Voorhang doorontwikkeling van bekostiging wijkverpleging op basis van cliëntprofielen volgens het Draagkracht Draaglast model | Uw reactie graag uiterlijk morgen om 12 uur

De vergadering is geweest

16 juni 2023
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u aan een verzoek van het lid Agema (PVV) om op korte termijn een schriftelijk overleg te houden over de recent ontvangen brief van de minister voor LZS Voorhang doorontwikkeling van bekostiging wijkverpleging op basis van cliëntprofielen volgens het Draagkracht Draaglast model*. Zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit verzoek.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen, 16 juni 2023, om 12.00 uur of u het verzoek steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst**. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
 
* Indien dit voorstel voldoende steun ontvangt dan zal de inbrengtermijn van dit schriftelijk overleg worden vastgesteld op dinsdag 20 juni 2023 om 14 uur en zal het ministerie worden gevraagd de antwoorden z.s.m. (doch uiterlijk op maandag 3 juli 2023) aan de Kamer te doen toekomen. Dit in verband met het aflopen van de voorhangtermijn op 13 juni 2023 en een nog eventueel in te plannen tweeminutendebat.

Met vriendelijke groet,

Mees Heller
Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Griffier contactgroep België
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Agema (PVV) om een SO over te houden over de Voorhang doorontwikkeling van bekostiging wijkverpleging op basis van cliëntprofielen volgens het Draagkracht Draaglast model

    Te behandelen:

    Loading data