E-mailprocedure : [SPOED E-MAILPROCEDURE] Voorstel van het lid Agema (PVV) tot verruiming van de spreektijd en het aantal interrupties van het commissiedebat Mondkapjesdeal

De vergadering is geweest

19 december 2022
16:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u een voorstel aan van het lid Agema (PVV) om de spreektijd van het commissiedebat over de Mondkapjesdeal van aanstaande woensdag te verruimen van 6 naar 12 minuten per fractie en om een onbeperkt aantal interrupties toe te staan*.
 
Zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit voorstel. Graag verneem ik uiterlijk hedenmiddag, 19 december 2022 om uiterlijk 16.00 uur of u het voorstel steunt**. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst***.
 
* Indien dit voorstel voldoende steun krijgt, dan zal de duur van het commissiedebat worden verruimd en zal hiervoor een tijd worden gereserveerd van 10.00 tot 20.00 uur (oorspronkelijke tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur).
** Indien dit voorstel onvoldoende steun krijgt, dan zal conform het verzoek van het lid Agema een tweede voorstel (d.m.v. een separate e-mailprocedure) aan de commissie worden voorgelegd, om het commissiedebat om te zetten in een schriftelijk overleg en na ommekomst van de beantwoording hiervan een commissiedebat in te plannen.  
 
Met vriendelijke groeten,

Julie-Jet Bakker

Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Agema (PVV) tot verruiming van de spreektijd en het aantal interrupties van het commissiedebat Mondkapjesdeal.

    Te behandelen:

    Loading data