E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van de leden Agema (PVV) en Van Haga (Groep Van Haga) om de ministers te verzoeken de chat- en SMS-berichten over de mondkapjesdeal nog voor het commissiedebat aan de Kamer te sturen.

De vergadering is geweest

24 november 2022
10:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u een verzoek aan van het lid Agema (PVV), mede namens het lid Van Haga (Groep Van Haga) om de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de minister voor Langdurige Zorg en Sport te verzoeken om uiterlijk morgenmiddag, 24 november 2022 om 17.00 uur aan de Kamer te laten weten of het mogelijk is om de chat- en SMS-berichten inzake de ‘mondkapjesdeal’ met Relief Goods Alliance voorafgaand aan het commissiedebat over de Mondkapjesdeal op 1 december (uiterlijk dinsdag 29 november aanstaande) aan de Kamer te sturen.
 
Zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit verzoek. Graag verneem ik uiterlijk morgenochtend, 24 november 2022, om 10.00 uur of u het verzoek steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst*.
 
Met vriendelijke groeten,

Julie-Jet Bakker

Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de leden Agema (PVV) en Van Haga (Groep Van Haga) om de ministers te verzoeken de chat- en SMS-berichten over de mondkapjesdeal nog voor het commissiedebat aan de Kamer te sturen.

    Te behandelen:

    Loading data