E-mailprocedure : Voorstel leden Haverkort (VVD), Tjeerd de Groot (D66), Van der Molen (CDA) en Van Esch (PvdD) om een brief te ontvangen t.b.v. commissiedebat Geurproblematiek

De vergadering is geweest

3 november 2022
16:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
De leden Haverkort (VVD), Tjeerd de Groot (D66), Van der Molen (CDA) en Van Esch (PvdD) stellen voor een brief te verzoeken aan de minister van LNV en de staatssecretaris van IenW ten behoeve van het commissiedebat Geurproblematiek (10 november a.s.) over de stand van zaken van deze problematiek, waarin tevens de uitspraak van rechtbank Den Haag d.d. 14 september jl. inzake geurhinder wordt betrokken. Deze brief zou uiterlijk dinsdag 8 november a.s. door de Kamer moeten worden ontvangen.
 
U wordt verzocht om vandaag uiterlijk 16u (middels ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.  
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Janne Rijkers
 
Griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
 
 
*Toelichting:
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel leden Haverkort (VVD), Tjeerd de Groot (D66), Van der Molen (CDA) en Van Esch (PvdD) om een brief te ontvangen t.b.v. CD Geurproblematiek

    Te behandelen:

    Loading data