E-mailprocedure : Toevoegen twee brieven aan de agenda voor het nota-overleg Mensenrechtenbeleid d.d. 20 oktober 2022

De vergadering is geweest

18 oktober 2022
12:00 uur

 
Geachte leden,
 
In onderstaande e-mailprocedure heeft niemand bezwaar gemaakt tegen het toevoegen van bijgevoegde brieven aan de agenda voor het nota-overleg Mensenrechtenbeleid van 20 oktober a.s. Beide brieven zullen aan de agenda worden toegevoegd. U krijgt een herziene convocatie toegestuurd.
Met vriendelijke groet,
Arjen Westerhoff



Geachte leden,

Hierbij stel ik u voor om de twee bijgevoegde brieven toe te voegen aan het nota-overleg Mensenrechtenbeleid van 20 oktober a.s. Het betreft 1) een brief van de minister van Buitenlandse Zaken over de kabinetsreactie op het AIV-advies ‘Mensenrechten: kernbelang in een geopolitiek krachtenveld’ en 2) een brief van de minister van Buitenlandse Zaken over de nadere juridische duiding t.a.v. de kwalificatie van apartheid.
 
Indien u bezwaar heeft tegen agendering van (één van) deze brieven voor het nota-overleg, verneem ik dat graag uiterlijk morgen dinsdag 18 oktober om 12.00 uur van u via “reply all”. Zonder tegenbericht wordt ervan uitgegaan dat u ermee instemt deze brieven toe te voegen aan de agenda. De brieven zullen ook worden toegevoegd aan de agenda voor de procedurevergadering van 3 november a.s., waar u kunt besluiten over eventuele aanvullende behandeling van deze brieven.
Met vriendelijke groet,
Arjen Westerhoff
griffier van de commissie voor Buitenlandse Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Agendapunten

  1. 1

    Kabinetsreactie op het AIV-advies ‘Mensenrechten; Kernbelang in een geopolitiek krachtenveld’

    Te behandelen:

    Loading data
  2. 2

    Reactie op verzoek commissie over nadere juridische duiding t.a.v. de kwalificatie van apartheid

    Te behandelen:

    Loading data