E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Behoefte aan technische briefing Algemene Rekenkamer over aandachtspunten Begroting 2023

De vergadering is geweest

17 oktober 2022
16:00 uur
Commissie: Defensie
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
Op onderstaande e-mailprocedure hebben de volgende fracties gereageerd:
 
  • VVD
  • CDA
  • BBB
 
De fracties van VVD en CDA hebben laten weten behoefte te hebben aan een technische briefing door de Algemene Rekenkamer. Daarmee is er onvoldoende steun en zal deze briefing dus geen doorgang vinden.


Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
Tijdens de procedurevergadering van 13 oktober heeft de commissie besloten per e-mail vast te stellen of er behoefte bestaat aan een technische briefing door de Algemene Rekenkamer over de Aandachtspunten bij de ontwerpbegroting 2023 van het Ministerie van Defensie en het Defensiematerieelbegrotingsfonds (Kamerstuk 36200-X, nr. 5). Indien de commissie hier behoefte aan heeft, kan deze briefing worden georganiseerd in de eerste week na het herfstreces.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk op maandag 17 oktober om 16.00 uur te laten weten of u het organiseren van deze technische briefing steunt (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.

Indien u steunt uitspreekt voor het organiseren van deze briefing, wordt ervan uitgegaan dat in beginsel ook een lid van uw fractie hierbij aanwezig zal zijn.