E-mailprocedure : Voorstel voor wijziging deelnemer rondetafelgesprek digitale weerbaarheid d.d. 6 september 2022

De vergadering is geweest

26 augustus 2022
10:00 uur
Commissie: Digitale Zaken
Uitkomst:
Op het onderstaand voorstel tot wijziging van een deelnemer aan het rondetafelgesprek Digitale Weerbaarheid d.d. 6 september hebben de volgende fracties met instemming gereageerd: VVD, D66, CDA, SP, Volt, BBB. Van de overige fracties is geen reactie ontvangen.
Dit betekent dat er voldoende steun is voor het voorstel.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een gewijzigde convocatie van het rondetafelgesprek.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Digitale Zaken,
 
Van een van de genodigden uit het tweede blok van het rondetafelgesprek Digitale weerbaarheid van 6 september 2022 is een voorstel tot wijziging van de deelnemer ontvangen. Zie tabblad documenten voor de bijlage met een toelichting op dit voorstel.
 
Ik verzoek u vriendelijk uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022 10.00uur kenbaar te maken of u instemt met dit voorstel (graag door middel van een allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.

Met vriendelijke groet,
Iris van Tilburg
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Digitale Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal