E-mailprocedure : Voorstel Bouchallikh (GL), Thijssen (PvdA) en Van Esch (PvdD) om minister VWS uit te nodigen voor het commissiedebat Externe veiligheid

De vergadering is geweest

17 juni 2022
15:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
De leden Bouchallikh (GL), Thijssen (PvdA) en Van Esch (PvdD) stellen voor om de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de heer Kuipers, uit te nodigen voor het commissiedebat Externe veiligheid dat gepland staat op woensdag 22 juni 2022 van 14.00 tot 17.00 uur. De reden die zij hiervoor geven is als volgt: “gezien het feit dat er [bij dit commissiedebat] veel over gezondheid gesproken zal worden.”
 
Op dit moment is overigens nog geen finale duidelijkheid te geven over de beschikbaarheid van de minister van VWS op woensdagmiddag.
 
U wordt verzocht om uiterlijk morgen, vrijdag 17 juni, om 15.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met het voorstel.
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Janne Rijkers
 
Griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

 
*Toelichting:
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel Bouchallikh (GL), Thijssen (PvdA) en Van Esch (PvdD) om minister VWS uit te nodigen voor CD Externe veiligheid

    Te behandelen:

    Loading data