E-mailprocedure : {SPOEDEMAILPROCEDURE} Verzoek van de leden Hijink, Westerveld en Den Haan om het commissiedebat Lange termijn corona in te plannen op donderdag 16 juni a.s.

De vergadering is geweest

9 juni 2022
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u aan een verzoek van de leden Hijink (SP), Westerveld (GL) en den Haan (Fractie den Haan) om het commissiedebat Lange termijn corona in te plannen op donderdag 16 juni a.s. Voor de toelichting wordt u naar het verzoek verwezen. Graag verneem ik uiterlijk hedenmiddag om 17.00 uur of u het verzoek steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst.

Noot van de griffie:
Als de commissie het verzoek steunt dan zal:
  • de Griffie Plenair worden verzocht het voor donderdag a.s. ingeplande plenaire debat over het eerste deelrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid inzake de coronacrisis na het zomerreces in te plannen (zoals bekend heeft de Griffie Plenair eerder aangegeven dat het niet mogelijk is het debat nog op een ander moment voor het zomerreces in te plannen);
  • het notaoverleg Lange termijn corona dat (n.a.v. besluitvorming in de extra pv van vanochtend) maandag 13 juni a.s. zou worden gevoerd uiteraard komen te vervallen.
Met vriendelijke groet,
 
Esmeijer, M.E.
 
plaatsvervangend griffier
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    {SPOEDEMAILPROCEDURE} Verzoek van de leden Hijink, Westerveld en Den Haan om het commissiedebat Lange termijn corona in te plannen op donderdag 16 juni a.s.

    Te behandelen:

    Loading data