E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Uitstellen Commissiedebat Informatie- en werkafspraken Tweede Kamer (11 mei 2022)

De vergadering is geweest

6 mei 2022
16:00 uur
Beste leden en plaatsvervangende leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Het lid Arib (PvdA) legt middels deze e-mailprocedure het voorstel aan u voor om het Commissiedebat Informatie- en werkafspraken tussen Tweede Kamer en Kabinet van woensdag 11 mei 2022 van 14.30 - 18.00 uur uit te stellen totdat de uitkomst van de ‘Werkgroep informatie-afspraken’ , waarin de Tweede Kamer aangeeft hoe zij haar informatiepositie ziet en wenst in te vullen,  met u is gedeeld.
 
Ik verzoek u uiterlijk vrijdag 6 mei 2022 om 16.00 uur middels een allen-beantwoorden op deze e-mail te laten weten of u met het verzoek kunt instemmen. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst van deze e-mailprocedure.*
 
 
Met vriendelijke groet,
Marianne Verhoev
 
Adjunct-griffier commissie voor Binnenlandse Zaken Griffier Commissie voor het Onderzoek van de Geloofsbrieven Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018, 2500 EA Den Haag T  06-11807907 | E m.verhoev@tweedekamer.nl | I www.tweedekamer.nl
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Arib (PvdA) om het Commissiedebat Informatie- en werkafspraken tussen Tweede Kamer en Kabinet van woensdag 11 mei 2022 van 14.30-18.00 uur uit te stellen totdat de uitkomst van de 'Werkgroep informatie-afspraken', waarin de Tweede Kamer aangeeft hoe zij haar informatiepositie ziet en wenst in te vullen, met u is gedeeld.

    Te behandelen:

    Loading data