E-mailprocedure : Verzoek om een hoorzitting te organiseren over de activering van het noodrecht middels de Wet verplaatsing bevolking

De vergadering is geweest

25 april 2022
10:00 uur
Van: Commissie J&V
Verzonden: vrijdag 22 april 2022 13:05
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: E-mailprocedure verzoek van het lid Bisschop (SGP) om een hoorzitting te organiseren over de activering van het noodrecht middels de Wet verplaatsing bevolking
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie van Justitie en Veiligheid,
 
Hieronder treft u een verzoek aan namens het lid Bisschop (SGP) om een hoorzitting te organiseren over de activering van het noodrecht middels de Wet verplaatsing bevolking en daarbij de inbrengdatum voor het verslag te verplaatsen naar vrijdag 6 mei 14.00 uur.
 
Indien u instemt met het verzoek zal de hoorzitting in de tweede week van het meireces plaatsvinden. Om de hoorzitting doorgang te laten vinden is het noodzakelijk dat minstens 4 leden zich aanmelden voor de hoorzitting. 
 
Ik verzoek u uiterlijk maandag 25 april 2022 om 10.00 uur middels een allen-beantwoorden op deze e-mail te laten weten of u het voorstel steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.* 
 
Met vriendelijke groet,
Liselotte Nouse
Adjunct-griffier vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Van: Huizen, A. van (Arnold)
Verzonden: vrijdag 22 april 2022 12:31
Aan: Commissie J&V
CC: Bisschop, R. 
Onderwerp: Verzoek tot emailprocedure
 
Beste griffie,
 
Naar aanleiding van het telefonische gesprek met Anne Brood vanmorgen doe ik hierbij namens Roelof Bisschop via een emailprocedure het volgende voorstel:
1. Een hoorzitting te organiseren over de activering van het noodrecht middels Wet verplaatsing bevolking. Graag zouden we voor de inbreng verslag van de Voortduringswet artikelen 2c en 4 Wvb een aantal deskundigen hierover bevragen.
2. Om die reden de inbrengdatum voor het verslag een aantal dagen te verplaatsen naar vrijdag 6 mei 14:00 uur, zodat ruimte ontstaat om voorafgaand aan de inbrengdatum een hoorzitting te organiseren.
 
Graag vernemen wij de reactie. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit verzoek, dan horen we dat uiteraard ook graag. 
 
Met vriendelijke groet,
Arnold van Huizen
Beleidsmedewerker SGP | Asiel & Migratie, Economische Zaken en Sociale Zaken & Werkgelegenheid
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om een hoorzitting te organiseren over de activering van het noodrecht middels de Wet verplaatsing bevolking

    Te behandelen:

    Loading data