E-mailprocedure : Besluit over Verslag van een schriftelijk overleg over de voorhang van het ontwerpbesluit tot wijziging van het uitvoeringsbesluit WEB , houdende maatstaven voor studiesucces in het mbo (vka of 2MD meteen na meireces);

De vergadering is geweest

21 april 2022
12:00 uur
Geachte woordvoerders mbo,
 
In de bijlage bij deze mail, vindt u het zojuist ontvangen verslag van het schriftelijk overleg over de voorhang van het ontwerpbesluit tot wijziging van het uitvoeringsbesluit WEB , houdende maatstaven voor studiesucces in het mbo, d.d. 1 april jl.
(Kamerstuk 31524-505).

In verband met de voorhangtermijn tot 11 mei a.s. is de inbreng geleverd op dinsdag 19 april jl. en is het antwoord binnengekomen op woensdag 20 april jl.
U wordt vriendelijk verzocht om vóór donderdag 21 april 12.00 uur aan te geven of het voorhangbesluit voor kennisgeving kan worden aangenomen of dat u een Tweeminutendebat wil (dat meteen na het meireces zal worden georganiseerd).
 
Verslag van schriftelijk overleg over de voorhang van het ontwerpbesluit tot wijziging van het uitvoeringsbesluit WEB , houdende maatstaven voor studiesucces in het mbo
2022Z08083 - Brief regering d.d. 20-04-2022
minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, R.H. Dijkgraaf - Antwoorden op vragen commissie over de voorhang van het ontwerpbesluit tot wijziging van het uitvoeringsbesluit WEB , houdende maatstaven voor studiesucces in het mbo (Kamerstuk 31524-505)
 Voorstel: Ter bespreking (v.k.a. of tweeminutendebat (meteen na meireces)
 
 
Met vriendelijke groet,
drs. E. C.E.  (Eveline) de Kler
griffier van de commissie Onderwijs,
Cultuur en Wetenschap

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Antwoorden op vragen commissie over de voorhang van het ontwerpbesluit tot wijziging van het uitvoeringsbesluit WEB , houdende maatstaven voor studiesucces in het mbo (Kamerstuk 31524-505)

    Te behandelen:

    Loading data