E-mailprocedure : [HERZIENE E-MAILPROCEDURE] Gewijzigd verzoek van het lid Van Wijngaarden met betrekking tot de commissiedebatten Mijnbouw/Groningen

De vergadering is geweest

16 maart 2022
14:00 uur
Geachte (plaatsvervangende) leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Met betrekking tot onderstaande e-mailprocedure kan ik u berichten dat de commissie voor Economische Zaken en Klimaat het voorstel steunt om het commissiedebat Mijnbouw/Groningen op donderdag 17 maart te annuleren en het eerstvolgende commissiedebat Mijnbouw/Groningen van donderdag 21 april te vervroegen.
 
De volgende fracties steunen het voorstel van het lid Van Wijngaarden (VVD):
D66, CDA, ChristenUnie en SGP
 
De volgende fracties steunen het voorstel niet:
SP, PvdA, GroenLinks, PvdD en BBB
 
Van de overige fracties is geen reactie ontvangen.
 
Het commissiedebat Mijnbouw/Groningen van 21 april zal worden verplaatst naar woensdag 30 maart van 17:30 tot 21:30 uur.
 
Met vriendelijke groet,
 
Rick van Dijke
 
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat Tweede Kamer der Staten-Generaal

Geachte (plaatsvervangende) leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Hierbij treft u het gewijzigde verzoek aan van het lid Van Wijngaarden (VVD), mede namens de fracties van D66, CDA en ChristenUnie, om het commissiedebat Mijnbouw/Groningen op donderdag 17 maart te annuleren en het eerstvolgende commissiedebat Mijnbouw/Groningen van donderdag 21 april te vervroegen.
 
Ik verzoek u uiterlijk woensdag 16 maart om 14:00 uur kenbaar te maken of u instemt met dit voorstel (graag door middel van een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht).*
 
Met vriendelijke groet,
 
Rick van Dijke