E-mailprocedure : Verzoek van het ministerie van BZK om het voor woensdag 19 januari 2022 geplande commissiedebat Woningbouwopgave uit te stellen in verband met de samenloop met het debat over de regeringsverklaring. In relatie hiermee stelt uw fungerend commissievoorzitter voor ook de technische briefing over het ABF-rapport, die aan het commissiedebat vooraf zou gaan, tot nader order uit te stellen.

De vergadering is geweest

12 januari 2022
12:00 uur
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Van het Ministerie van BZK is het verzoek ontvangen om het voor woensdag 19 januari 2022 geplande commissiedebat Woningbouwopgave uit te stellen in verband met de samenloop met het debat over de regeringsverklaring.
In relatie hiermee stelt uw fungerend commissievoorzitter voor ook de technische briefing over het ABF-rapport, die aan het commissiedebat vooraf zou gaan, tot nader order uit te stellen.
 
Ik verzoek u uiterlijk woensdag 12 januari 2022 om 12.00 uur  middels een allen-beantwoorden op deze e-mail te laten weten of u het voorstel steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.*
 
Met vriendelijke groet,
 
Charles Roovers
Plaatsvervangend griffier
Griffier van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken (volkshuisvesting en ruimtelijke ordening)
GC Bestuur en Onderwijs
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het ministerie van BZK om het voor woensdag 19 januari 2022 geplande commissiedebat Woningbouwopgave uit te stellen in verband met de samenloop met het debat over de regeringsverklaring. In relatie hiermee stelt uw fungerend commissievoorzitter voor ook de technische briefing over het ABF-rapport, die aan het commissiedebat vooraf zou gaan, tot nader order uit te stellen.

    Te behandelen:

    Loading data