E-mailprocedure : Behandelvoorstel Voorstel voor een Raadsbesluit betreffende voorlopige noodmaatregelen ten behoeve van Letland, Litouwen en Polen.

De vergadering is geweest

21 december 2021
12:00 uur
Van: Commissie J&V 
Verzonden: dinsdag 21 december 2021 13:13
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: Uitkomst e-mailprocedure behandelvoorstel Voorstel voor een Raadsbesluit betreffende voorlopige noodmaatregelen ten behoeve van Letland, Litouwen en Polen
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Naar aanleiding van onderstaande e-mailprocedure hebben de fracties van D66, SP, PvdA, GroenLinks en Volt aangegeven het fiche Voorstel voor een Raadsbesluit betreffende voorlopige noodmaatregelen ten behoeve van Letland, Litouwen en Polen te willen behandelen en hierover een schriftelijk overleg te willen voeren. Van de overige fracties is geen reactie ontvangen. Daarmee is er niet voldoende steun voor een schriftelijk overleg. Het fiche zal worden geagendeerd voor de eerstvolgende procedurevergadering waar u over de behandeling kunt besluiten.
 

Met vriendelijke groet,
Maartje Burger
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid


Van: Commissie J&V 
Verzonden: maandag 20 december 2021 10:06
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: E-mailprocedure behandelvoorstel Voorstel voor een Raadsbesluit betreffende voorlopige noodmaatregelen ten behoeve van Letland, Litouwen en Polen
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Tijdens de procedurevergadering van 15 december jl. heeft u besloten na ommekomst van onderstaand fiche (voorstel voor een Raadsbesluit betreffende voorlopige noodmaatregelen ten behoeve van Letland, Litouwen en Polen) via een e-mailprocedure te besluiten over de behandeling van dit fiche, omdat het een spoedmaatregel betreft waarbij onduidelijk is op welke termijn de Raad er een besluit over zal nemen.
 
U wordt verzocht uiterlijk morgen, dinsdag 21 december te 12.00 uur, kenbaar te maken of en zo ja, op welke wijze, u dit fiche wilt behandelen. Indien u besluit over dit fiche een schriftelijk overleg te voeren zal de inbrengdatum worden vastgesteld op donderdag 23 december te 14.00 uur.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Maartje Burger
 
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Fiche: Voorstel voor een Raadsbesluit betreffende voorlopige noodmaatregelen ten behoeve van Letland, Litouwen en Polen

    Te behandelen:

    Loading data