E-mailprocedure : Voorstel van de leden Bikker (ChristenUnie) en Piri (PvdA) om op 29 september 2021 een rondetafelgesprek te houden over de erkenning van Molukkers en hun geschiedenis

De vergadering is geweest

21 september 2021
11:30 uur
Onderstaand treft u het voorstel aan van de leden Bikker (ChristenUnie) en Piri (PvdA) om volgende week een rondetafelgesprek te organiseren over de erkenning van Molukkers en hun geschiedenis (zie bijgevoegd uitgewerkt voorstel en onderstaand bericht voor het volledige verzoek).
Gezien het verzoek om dit rondetafelgesprek nog voor oktober 2021 te organiseren, wordt dit voorstel door middel van deze e-mailprocedure aan u voorgelegd.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgenochtend om 11.30 uur of u het voorstel steunt*. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst.
Indien dit voorstel voldoende wordt gesteund, zal dit rondetafelgesprek in fysieke vorm plaats kunnen vinden op woensdag 29 september van 13:30 – 16:30 uur in de Thorbeckezaal.
 
Met vriendelijke groet,
Mees Heller
Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Bikker (ChristenUnie) en Piri (PvdA) om op 29 september 2021 een rondetafelgesprek te houden over de erkenning van Molukkers en hun geschiedenis

    Te behandelen:

    Loading data