E-mailprocedure : Voorstel van het lid Laan-Geselschap (VVD) om een blanco verslag uit te brengen bij wetsvoorstel 35 667

De vergadering is geweest

18 december 2020
14:00 uur
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Het lid Laan-Geselschap (VVD) heeft in de procedurevergadering van VWS van hedenochtend 16 december jl. in overweging gegeven om een blanco verslag uit te brengen bij het wetsvoorstel Wijziging van de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg en de Wet zorg en dwang psychogeriatrische en verstandelijk gehandicapte cliënten teneinde de uitvoering te vereenvoudigen en technische onvolkomenheden en omissies te herstellen (Kamerstuk 35 667).
 
Er kan alleen een blanco verslag worden uitgebracht indien er geen fractie is die een inbreng voor het verslag wenst te leveren.  
 
U wordt verzocht uiterlijk  vrijdag 18 december 2020 te 14.00 uur te laten weten of uw fractie een inbreng voor een verslag bij dit wetsvoorstel wenst in te dienen. Indien er minimaal één fractie een verslag wenst uit te brengen, zal er een inbrengdatum na het kerstreces voor de inbreng voor het verslag worden vastgesteld. Indien geen enkele fractie reageert zal namens de commissie een blanco verslag worden uitgebracht en zal het wetsvoorstel worden aangemeld als hamerstuk.
 
Met vriendelijke groet,
Henriette Krijger
Adjunct-griffier vaste commissie voor VWS
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Laan-Geselschap (VVD) om een blanco verslag uit te brengen bij wetsvoorstel 35 667

    Te behandelen:

    Loading data