E-mailprocedure : Voorstel van het lid Laçin (SP) om het algemeen overleg Spoor, spoorveiligheid en ERTMS op 3 december 2020 om te zetten in een schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

30 november 2020
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Laçin (SP) stelt voor om het algemeen overleg Spoor, spoorveiligheid en ERTMS op donderdag 3 december 2020 van 14.00 tot 18.00 uur om te zetten in een schriftelijk overleg. De inbrengtermijn zal bij een positief besluit worden vastgesteld op aanstaande donderdag 3 december om 12.00 uur.
 
U wordt verzocht om uiterlijk maandag 30 november 2020 om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.
Spoedig na de reactietermijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.

Met vriendelijke groet,
Laura van der Zande
Adjunct-griffier vaste commissie Infrastructuur en Waterstaat
Griffie Commissies Internationaal en Ruimtelijk
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Laçin (SP) om het algemeen overleg Spoor, spoorveiligheid en ERTMS op 3 december 2020 om te zetten in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data