E-mailprocedure : Verzoek aan minister J&V stand van zaken te geven inzake tot het inzetten van tipgelden en beloningsgelden en het modelprotocol informatie delen

De vergadering is geweest

27 oktober 2020
16:00 uur
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Gelet op de ontvangen reacties deel ik u mee dat geen meerderheid is voor het vragen van een schriftelijke update/stand van zaken aan de minister van Justitie en Veiligheid met betrekking tot het inzetten van tipgelden en beloningsgelden en het modelprotocol informatie delen vóór het notaoverleg georganiseerde criminaliteit/ondermijning, rechtspraak en strafrechtketen dat zal plaatsvinden op 5 november aanstaande.
 
Met vriendelijke groet,
Hilde Schoor
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid
Tweede Kamer der Staten-Generaal


Van: Tielens - Tripels, (Patricia) 
Verzonden: maandag 26 oktober 2020 10:14
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: E-MAILPROCEDURE: Verzoek lid Yesilgöz-Zegerius update/stand van zaken tot het inzetten van tipgelden en beloningsgelden en het modelprotocol informatie delen.
  
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Hieronder treft u aan een verzoek van het lid Yesilgöz-Zegerius (VVD-fractie ) tot het vragen van een schriftelijke update/stand van zaken aan de minister van Justitie en Veiligheid met betrekking tot het inzetten van tipgelden en beloningsgelden (zie bijlage) en het modelprotocol informatie delen (zie bijlage) vóór het notaoverleg georganiseerde misdaad dat zal plaatsvinden op 5 november aanstaande.
 
Ik verzoek u uiterlijk, dinsdag 27 oktober 2020, om 16.00 uur kenbaar te maken of u al dan niet instemt met dit verzoek.
 
Met vriendelijke groet,
 
Mr Patricia F.L.M. Tielens-Tripels
Adjunct-griffier van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek aan minister J&V stand van zaken te geven inzake tot het inzetten van tipgelden en beloningsgelden en het modelprotocol informatie delen

    Te behandelen:

    Loading data