E-mailprocedure : Voorstel van het lid Gijs van Dijk (PvdA) om het algemeen overleg CBR van woensdag 30 september a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg met als inbrengtermijn donderdag 1 oktober 2020 en een nieuw algemeen overleg CBR te voeren kort na het herfstreces,

De vergadering is geweest

29 september 2020
17:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Gijs van Dijk (PvdA) stelt voor om 1) het algemeen overleg CBR van morgen, woensdag 30 september a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg met als inbrengtermijn donderdag 1 oktober a.s..
 
Daarnaast stelt hij voor om 2) een nieuw algemeen overleg CBR te voeren zo snel mogelijk na het herfstreces, waarvoor de eindrapportage van het SWOV-onderzoek naar de stelselherziening en de inhoudelijke reactie van de minister zouden moeten worden geagendeerd.
 
U wordt verzocht om uiterlijk VANDAAG 29 september 2020 om 17.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Gijs van Dijk (PvdA) om het algemeen overleg CBR van woensdag 30 september a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg met als inbrengtermijn donderdag 1 oktober 2020 en een nieuw algemeen overleg CBR te voeren zo snel mogelijk na het herfstreces,

    Te behandelen:

    Loading data