E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van de leden Asscher (PvdA) en Marijnissen (SP) om nog voor het coronadebat een rondetafelgesprek te houden met externe adviseurs over de lessen n.a.v. de aanpak van de eerste golf coronabesmettingen

De vergadering is geweest

7 augustus 2020
16:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Zie onderstaand verzoek van de leden Asscher (PvdA) en Marijnissen (SP) om voor het coronadebat van aankomende week een kort rondetafelgesprek te houden met de externe adviseurs (Wim Schellekens, Amrish Baidjoe, Arnold Bosman en Xander Koolman) over de geleerde lessen n.a.v. de aanpak van de eerste golf coronabesmettingen. Zie onderstaand bericht voor het volledig verzoek.
 
U wordt verzocht uiterlijk vandaag 7 augustus 2020, om 16.00 uur aan te geven of u met dit verzoek kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
Indien een meerderheid van uw Kamer instemt met het verzoek, dan zal dit rondetafelgesprek op dinsdag 11 augustus 2020 worden gehouden, na afloop van de technische briefing over het coronavirus op diezelfde dag.
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de leden Asscher (PvdA) en Marijnissen (SP) om nog voor het coronadebat een rondetafelgesprek te houden met externe adviseurs over de lessen n.a.v. de aanpak van de eerste golf coronabesmettingen

    Te behandelen:

    Loading data