E-mailprocedure : Behandeling Vierde ISB EZK inzake noodpakket banen en economie 2.0

De vergadering is geweest

29 juni 2020
12:00 uur
Leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Inmiddels heeft de Kamer de antwoorden op de feitelijke vragen over de vierde incidentele suppletoire begroting (ISB) EZK inzake noodpakket banen en economie 2.0 ontvangen.
 
De vraag die nu voorligt, is of u de vierde ISB inzake noodpakket banen en economie 2.0 (Kamerstuk 35472) nog vóór het zomerreces wenst af te handelen. Gezien de overvolle plenaire agenda volgende week, zijn er twee opties om de vierde incidentele suppletoire begroting nog vóór het zomerreces af te handelen.
 
De volgende opties liggen voor:
  1. behandelen in een wetgevingsoverleg op donderdag 2 juli 2020 vanaf 17.30 uur. Indien u voor deze optie kiest, verzoek ik u tevens aan te geven hoe lang het wetgevingsoverleg dient te duren.
  2. aanmelden als hamerstuk.
  3. behandelen na het zomerreces.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk maandag 29 juni om 12.00 uur te laten weten welke van de drie opties uw voorkeur heeft. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
 
Met vriendelijke groet,
Dennis Nava
Griffier van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat

 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel behandeling Vierde ISB EZK inzake noodpakket banen en economie 2.0

    Te behandelen:

    Loading data