E-mailprocedure : Voorstel voorbereidingsgroep biobrandstoffen inzake factsheet

De vergadering is geweest

19 mei 2020
12:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Begin dit jaar heeft uw commissie het onderwerp Hernieuwbare brandstoffen en energiedragers/biobrandstoffen vastgesteld voor de kennisagenda 2020. Tijdens de afgelopen procedurevergadering op 12 mei jl. is besloten het voorstel voor een wetenschappelijk factsheet van de voorbereidingsgroep, bestaande uit Kröger (GL) en Van Esch (PvdD), aan te passen i.v.m. de recente publicatie van het PBL-rapport Beschikbaarheid en toepassingsmogelijkheden van biomassa en het aangepaste voorstel aan u voor te leggen in een e-mailprocedure (zie onderaan deze e-mail).  
 
In het gevraagde factsheet zal de focus liggen op biobrandstoffen in bredere zin, waar de PBL-publicatie hoofdzakelijk is gericht op biomassa. Wetenschappelijke factsheets worden  in het kader van het samenwerkingsverband Parlement en Wetenschap door de wetenschapskoepels breed uitgezet in het wetenschapsveld. Deze factsheets bevatten een actueel overzicht van wetenschappelijke kennis op een specifiek beleids- of kennisterrein en links naar relevante publicaties.
 
U wordt verzocht om uiterlijk dinsdag 19 mei 2020 om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) door te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.

Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst. *
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman
Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel voorbereidingsgroep biobrandstoffen inzake factsheet

    Te behandelen:

    Loading data