E-mailprocedure : [E-mailprocedure] Spoedeisende wetsvoorstellen eerste helft 2020 op terrein van VWS

De vergadering is geweest

6 april 2020
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie VWS,
 
Namens de Voorzitter en het Presidium van de Kamer is gevraagd een besluit te nemen over het overzicht van wetsvoorstellen die bij uw commissie in behandeling zijn en waarvan door het kabinet behandeling is verzocht binnen 2 maanden dan wel vóór het zomerreces (zie de bijlage voor het overzicht). Het is uiteraard aan uw commissie om te besluiten of behandeling gewenst wordt.
 
Aangezien van dit overzicht bij de commissie VWS op dit moment maar 1 wetsvoorstel aanhangig is wat mogelijk gereed is voor plenaire behandeling, wordt het procedurevoorstel voor dit wetsvoorstel via een e-mailprocedure aan u voorgelegd:
- Wijziging Drank- en horecawet i.v.m. preventieakkoord en evaluatie van de wet (35 337) (Nota naar aanleiding van het Verslag en Nota van Wijziging ontvangen op 10 maart 2020)
 
Het betreft een wetsvoorstel wat niet Corona-relateerd is, zonder grote budgettaire consequenties en in die zin dus niet spoedeisend.
Mede namens uw voorzitter wordt dan ook voorgesteld dit wetsvoorstel te behandelen na het zomerreces.
U wordt verzocht uiterlijk maandag 6 april 2020, om 12.00 uur aan te geven of u met dit voorstel  kunt instemmen. (graag allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen. *



Harmanda Post
Griffier van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Tweede Kamer der Staten-Generaal

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [E-mailprocedure] Spoedeisende wetsvoorstellen eerste helft 2020 op terrein van VWS

    Te behandelen:

    Loading data