E-mailprocedure : EMAILPROCEDURE: voorstel voor ambtelijke briefing over repatriëring Nederlanders

De vergadering is geweest

3 april 2020
17:00 uur
Aan de leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
 
Geachte leden,
Hierbij leg ik u het voorstel voor van de leden Van Ojik, Koopmans en Sjoerdsma om de minister van Buitenlandse Zaken te verzoeken om een ambtelijke briefing voor de commissie Buitenlandse Zaken, in de vorm van een video conferentie, over de repatriëring van in het buitenland verblijvende Nederlanders.
Ik verzoek mij uiterlijk nog vandaag voor 17.00 uur te antwoorden, via reply all, of u, namens uw fractie, instemt met dit voorstel.
N.B.: indien de commissie instemt met dit voorstel, zal onderzocht worden op welke wijze een dergelijke video conferentie kan worden gerealiseerd binnen de richtlijnen van het Presidium voor activiteiten van Kamer en commissies.
Theo van Toor, griffier


Begin doorgestuurd bericht:
Van: "Ojik van A." >
Datum: 3 april 2020 om 10:10:27 CEST
Aan: "Toor van T."

Beste Theo,
Mede namens de leden Koopmans en Sjoerdsma zou ik de Commissie Buitenlandse Zaken willen voorstellen de minister van Buitenlandse Zaken te verzoeken om een ambtelijke briefing, per video verbinding, volgende week te houden, over de repatriëring van in het buitenland verblijvende Nederlanders die terug naar huis willen.

Wil je dat voorstel aan de commissie voorleggen?

Veel dank.
Groet,
Bram
 
 

Agendapunten

  1. 1

    EMAILPROCEDURE: voorstel voor ambtelijke briefing over repatriëring Nederlanders

    Besluit: een meerderheid van de Kamer, bestaande uit de fracties van VVD, D66, GroenLinks, SP, PvdA en ChristenUnie stemt in met het voorstel voor een ambtelijke briefing in de vorm van een videoconferentie over de repatriering van Nederlanders in het buitenland.