E-mailprocedure : Verzoek van de fractie van de VVD om over de brief van de staatssecretaris van SZW inzake de voortgangsrapportage ijkpunt bestaanszekerheid Caribisch Nederland d.d. 27 juni 2019 een schriftelijk overleg te houden met het hele kabinet, inbreng woensdag 10 juli 2019 om 11.00 uur en antwoord uiterlijk einde zomerreces 2019

De vergadering is geweest

2 juli 2019
11:00 uur
Van: Commissie Koninkrijksrelaties
Verzonden: dinsdag 2 juli 2019 12:16
Aan: GC-Commissie-KR
Onderwerp: UITKOMST E MAILPROCEDURE: SO brief Stas SZW sociaal minimum
Urgentie: Hoog
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties,
 
Het onderstaande voorstel van de VVD-fractie wordt gesteund door de fracties van D66, GroenLinks, SP, PvdA, CDA en PVV, zodat het voorstel is aangenomen. Het SO zal conform het onderstaande worden geconvoceerd.
 
 
Met vriendelijke groet,
Mr. Tim N.J. de Lange
 
Plaatsvervangend Griffier
griffier commissies Defensie en Koninkrijksrelaties
Tweede Kamer der Staten-Generaal



Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties,
 
De fractie van de VVD doet het voorstel om over de brief van de staatssecretaris van SZW inzake de voortgangsrapportage ijkpunt bestaanszekerheid Caribisch Nederland d.d. 27 juni 2019 een schriftelijk overleg te houden met het hele kabinet, inbreng woensdag 10 juli om 11.00 uur en antwoord uiterlijk einde zomerreces 2019.
 
Ik verzoek u uiterlijk dinsdag a.s. (2 juli) om 11..00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel. U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure*.
 
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
Mr. Tim N.J. de Lange
 
Plaatsvervangend Griffier
griffier commissies Defensie en Koninkrijksrelaties Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de fractie van de VVD om over de brief van de staatssecretaris van SZW inzake de voortgangsrapportage ijkpunt bestaanszekerheid Caribisch Nederland d.d. 27 juni 2019 een schriftelijk overleg te houden met het hele kabinet, inbreng woensdag 10 juli 2019 om 11.00 uur en antwoord uiterlijk einde zomerreces 2019

    Te behandelen:

    Loading data